Vår affärsidé

Hög service, klokare beslut & smartare arbetssätt

Vår affärsidé

Vår affärsidé är i grunden väldigt enkel.

Vi älskar att få verksamheter att växa genom att vägleda företagare till att ta klokare beslut kring sin marknadsföring.

Klokare beslut
Klokare beslut kräver kunskap, och det är här vi kommer in i bilden. Vi är ett dream-team av kompetenta eldsjälar som tillsammans har mångårig erfarenhet av webben, samt digital marknadsföring.

Smartare arbetssätt
Vi har valt att investera rejält i vårt unika arbetssätt vilket innebär att vi arbetar smartare och mer effektivt genom att ta smarta och kostnadseffektiva genvägar. Dagens webb är fullproppat av smarta tjänster och det är bland annat dessa smarta tjänster som utgör en viktig del av grunden i vår verksamhet.

Det lilla extra
När vi startade vår byrå 20/1  2015 så kikade vi lite på hur branschen ser ut när det kommer till service och kundsupport. Vi insåg ganska fort att många aktörer ofta ger intrycket av att vara super bra på att ge bra service, men att det i själva verket inte riktigt stämde. Därför valde vi att gå all-in på service redan från start. Vi tänker alltid gå den där extra milen, och göra det där lilla extra som gör att du som företagare känner dig hörd och inte bortglömd. Hög servicenivå är en av våra allra viktigaste stommar i vår verksamhet – och vi är helt säkra på att vi alla kommer vinna på detta i längden.

En ärlig mediepartner
Vi värdesätter hög moral, etik, och ärlighet extremt högt i vår verksamhet, då vi förutsätter att de företagare vi hjälper gör detsamma. Vi kommer alltid se till ditt och din verksamhets bästa och vi kommer alltid vara ärliga i vår arbetsprocess med dig. Vi bedriver en oerhört transparent verksamhet själva, där vi genom sociala medier och bloggar visar vilka vi är, vad vi gör, vad vi är bra på, och hur vi jobbar. Vi gömmer oss inte bakom konstgjorda namn, och företagsnamn som inte existerar – vi är oss själva, och vi står rakryggade eftersom vi vet att våra produkter och tjänster fungerar i praktiken.

Schysstare villkor
Vår affärsidé vilar inte på faktumet att binda upp kunder i krångliga avtal och långa bindningstider. Vi är en schysst byrå med schyssta villkor. Du äger dina produkter som t.ex din Webbsida, och du bestämmer själva hur mycket du vill investera varje månad när du annonserar i de digitala medier vi jobbar med. Istället för att ta viktiga beslut åt dig – så hjälper vi dig ta dessa viktiga beslut på ett klokare sätt själv. Valfrihet och frihet överlag är något vi värdesätter.

SMARTA TJÄNSTER FÖR KLOKA FÖRETAG

Search Adwise Mediabyrå
Dela:
Sociala medier: