Vår vision

Entreprenörens bästa vän

Vår vision

Vår vision är att vara entreprenörens bästa vän när det kommer till den moderna verksamhetens digitala & fysiska framgång.


Vi vill vara den du hör av dig till när du behöver en hjälpande hand med din verksamhets marknadsföring. Vare sig det rör sig om en ny webbsida för ditt företag, en ny AdWords-kampanj för att öka omsättningen eller en splitterny och kraftfull E-Handel byggd på den senaste tekniken och med hjälp av de smartaste tjänsterna som internet har att erbjuda idag.

För att lyckas med att bli entreprenörens bästa vän så tror vi att det finns vissa krav som måste uppfyllas för att få den äran.


Vi tror att det finns tre saker som beskriver hur en bra vän ska vara:

1. En bra vän träffas alltid
2. En bra vän säger som det är
3. En bra vän vill alltid ditt bästa


1. En bra vän träffas alltid

Vi tror att personliga möten skapar affärer och vi har märkt att det idag är mycket ovanligt att man träffas över en kopp gott kaffe och pratar om hur man på bästa sätt lägger upp sitt företags marknadsföring och vilka faktiska behov du och din verksamhet har.

Vi tror att möten mellan människor är den rätta vägen att gå för lyckade samarbeten, och därför vi valt att gå en helt annan väg jämfört med andra i vår bransch; nämligen personliga möten där vi träffas och går igenom verksamhetens behov och förutsättningar tillsammans.

2. En bra vän säger som det är
Vi insåg vid ett ganska tidigt skede att det är oerhört många entreprenörer där ute som är väldigt nöjda och tillfreds med vissa typer av marknadsföring som knappt betalar tillbaka sin initiala investering.

Många entreprenörer har fastat i gamla vanor och tror/hoppas att de traditionella tjänster som förr i tiden gav resultat ska ge samma effekt idag.
Sanningen är att tiderna har förändrats och idag är det inte längre de traditionella söktjänsterna och företagskatalogerna som är lönsammast att investera i. Det är snarare så att det i de flesta fall är bortkastade pengar och vi är här för att säga som det är, så att du och din verksamhet kan ta klokare beslut när det kommer till synlighet och ökad omsättning.

3. En bra vän vill alltid ditt bästa
Vi är en smart och personlig byrå som alltid vill ditt och din verksamhets bästa. Det innebär att vi är extremt lyhörda och lyssnar noggrant till er verksamhets faktiska behov. Det är ingen idé att ha alla tjänster/produkter som existerar om de inte fyller ett specifikt syfte.

Det är inte meningen att man ska synas överallt – hela tiden. Nyckeln till framgångsrik och kostnadseffektiv marknadsföring är att synas vid rätt tillfälle, för rätt målgrupp.

Vi vill alltid ditt bästa, och kommer alltid sätta din framgång högst upp på vår önskelista eftersom vi vill vara en del av din samt din verksamhets framgångsresa.

Vi har märkt att uppföljning och återkoppling är en av de viktigaste delarna i ett framgångsrikt samarbete mellan dig som företagare och oss som mediabyrå. Därför har vi tät kontakt genom mötesprocessen, presentation och leveransprocessen, och slutligen den viktiga uppföljningen där vi tillsammans tittar retrospektivt på hur verksamheten påverkats av de digitala ingrepp vi utfört för ditt företag.

Search Adwise Mediabyrå
Dela:
Sociala medier: