Våra presentationer

"Låt oss visa dig vad vi skapat åt ditt företag"

Våra presentationer

Leveransen, minst lika viktig som allt annat.

Vi anser att presentationer och leveranser av våra produkter och tjänster är minst lika viktiga som själva införsäljningen.

Vi har byggt huset – nu ska vi visa dig runt.
Vi ser oss själva ibland som någon form av Mediemäklare där vi lägger stor vikt på presentationerna och leveranserna av de produkter och tjänster vi erbjuder och har blivit anlitade för. Det är lite som i mäklarbranschen, där vi ser oss själva som både byggare och mäklare. Vi bygger webbplatser från grunden, och när vi gjort det så är det viktigt att vi ger dig en värdig rundtur av det vi skapat – på samma sätt som en mäklare presenterar ett hus, presenterar vi våra produkter vi skapat åt dig.

Strukturerade presentationer.
När det exempelvis gäller våra webbproduktioner så är vi ytterst noggranna med att gå igenom hela produktionen uppifrån och ner, där vi på ett tydligt och strukturerat sätt beskriver hur vårt design & produktionsteam tänkt under hela utvecklingen av webbplatsen. Det är ett medvetet val från vår sida att på ett noggrant sätt gå igenom hur varje sektion av en webbplats fungerar och varför den är skapad som den är. Vi vet hur besökare på webben tänker och anser oss vara experter inom vårt område och vår bransch, därför är det lika viktigt för oss att förklara varje liten specifik detalj på de produktioner vi levererar till våra uppdragsgivare.

Det finns en tanke bakom varje detalj som vi skapat åt dig.
Varje pixel, och varje enskild liten funktion. Det är viktigt för oss att detta framgår tydligt i våra presentationer då det gynnar samtliga inblandade och du ser nyttan och tanken bakom varje detalj.

Att tänka på inför presentationerna.
Inför presentationen av er nya webbplats så är det viktigt att avlägga ungefär 15-30 minuter av din tid åt själva presentationen. Viktigt att tänka på är även att givetvis ha tillgång till en internetuppkoppling, samt att du kan sitta framför din dator under presentationens gång. Ett plus är om du även har en smartphone eller surfplatta tillhands så att du även kan kika på hur själva produktionen ser ut i mobila enheter.

Korrigeringar och nöjdhetsgaranti.
Vi har alltid en nöjdhetsgaranti som alltid ingår i våra webbproduktioner. Denna innebär i korthet att vi arbetar med en webbproduktion tills dess att du är nöjd. Därför är det viktigt att du noterar det som du anser inte stämmer med din webbproduktion, eller om det är något specifikt du vill ändra på. Vi gör alltid vårt yttersta för att vara så träffsäkra vi kan i våra produktioner – och detta gör vi genom att vi utför noggranna anteckningar ute på våra möten. Ibland finns risken att vi missat något, och då är det viktigt att man hojtar till under presentationens gång, så att vi kan korrigera de eventuella missar vi gjort under produktionens gång.

Efter presentationen.
Efter en presentation av exempelvis en webbproduktion, så har du som anlitar oss möjlighet att klämma och känna lite på din nya webbplats som alltid hostas på våra presentations-server. Under några dagar, (dock max 5 arbetsdagar) har du möjlighet att återkoppla till oss angående eventuella ändringar och korrigeringar du vill göra – så att du blir 100% nöjd med din nya webbplats. I samma veva är det viktigt att du rotar fram all info och alla uppgifter du har som berör din domän, om du har någon sådan. Vi behöver göra en flytt av domänen till våra domänpartners, för att inför framtiden kunna administrera och hantera allt som har med din webbplats att göra, så som E-postadresser med mera. Ju smidigare denna process är – desto snabbare får du upp en ny och fräsch webbplats som i sin tur bör gynna din verksamhet.

Search Adwise Mediabyrå
Dela:
Sociala medier: