Webbproduktioner

Webbproduktioner skapade med kärlek

Vi älskar webben & vi älskar att visa det utåt.

Hemsida BAS

Våra webbproduktioner i Bas-paketet består av en enkel men stilren hemsida för ditt företag skapad i responsive design vilket innebär att den fungerar lika bra på samtliga mobila enheter som på alla typer av skärmstorlekar. I BAS-paketet ingår alltid bildspel, information om företaget, en lista med  tjänster, samt kontaktuppgifter och en Google Maps-integration.

Hemsida TOTAL

Våra webbproduktioner i Total-paketet är en av våra mest populära webblösningar för både stora som små företagswebbplatser. Sidan är designad och skapad i responsive design vilket gör att den fungerar klockrent i samtliga mobila och stationära enheter. I vårt TOTAL-paket ingår även vårt egna WISE-CMS som gör att du kan uppdatera innehållet på webbplatsen själv.

Hemsida PREMIUM

Våra webbproduktioner i Premium-paketet är ett mycket uppskattat paket bestående av en framtidssäkrad och stilren webbplats som är producerad i världens största CMS – nämligen WordPress. Detta innebär att din webbplats får tillgång till världens främsta publiceringsverktyg och du får full kontroll över allt innehåll på din webbplats. Detta alternativ är perfekt för den medvetne entreprenören som inser vikten av WordPress och Sökmotor & Mobilvänlighet på webben.

Låt oss träffas!

Kostnadsfri behovsanalys för din verksamhet

Vi tror på möten mellan människor och ser fram emot att träffas över en kopp kaffe!

Search Adwise Mediabyrå
Dela:
Sociala medier: